E-mail

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Gebruik dan dit formulier. Stel uw vraag in het Nederlands of het Engels. Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Bel dan 088 043 0430.

We hebben de laatste tijd veel e-mails gekregen en veel mensen proberen ons te bellen. De IND wil beter bereikbaar zijn via de telefoon. Daarom zitten er nu meer medewerkers bij de telefoonlijn en zijn er minder medewerkers die e-mails beantwoorden. U wacht hierdoor misschien langer op een antwoord dan u gewend bent. Sorry voor het ongemak. 

Een erkend referent kan de stand van zaken in een aanvraag nagaan via het Portaal Zakelijk, de informatielijn voor erkende referenten of de medewerker die de zaak behandelt.

Wij gaan netjes om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid. Uw gegevens gebruiken wij alleen om uw vraag te beantwoorden. In ons antwoord geven wij geen informatie uit uw dossier bij de IND.

Algemeen

Voor wie wilt u een vraag stellen?
Bent u erkend als referent?
Is de organisatie waarvoor u werkt of gemachtigd bent erkend als referent voor arbeidgerelateerde doelen, wetenschappelijk onderzoeker, studie of uitwisseling? En wilt u over deze onderwerpen of over het aanvragen van erkenning als referent een vraag stellen?

Organisatie details

Persoonlijke gegevens

Aanspreektitel

Contactgegevens

Vul hier uw volledig telefoonnummer in inclusief landnummer indien u buiten Nederland bereikbaar bent.

Onderwerp en vraag