error

Tussen vrijdag 9 juni 20.00 uur en zondag 11 juni 14.00 uur zijn Mijn IND, Portaal Zakelijk, Advocatenportaal en de online-aanvraagformulieren niet (altijd) beschikbaar. Dit komt omdat we aan onze website werken.

close

Contactformulier

Hebt u een algemene vraag of opmerking? Gebruik dan ons contactformulier. Stel uw vraag in het Nederlands of het Engels.

Langere wachttijd

De IND wil beter bereikbaar zijn via de telefoon. Daarom zitten er nu meer medewerkers bij de telefoonlijn en zijn er minder medewerkers die de contactformulieren beantwoorden. U wacht hierdoor misschien langer op een antwoord dan u gewend bent. Sorry voor het ongemak. 

Portaal Zakelijk

Een erkende referent kan de status van een aanvraag bekijken in Portaal Zakelijk.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid. Uw gegevens gebruiken wij alleen om uw vraag te beantwoorden. In ons antwoord geven wij geen informatie uit uw dossier bij de IND. Hebt u vragen over uw persoonlijke situatie? Gebruik dan niet het contactformulier, maar bel met de IND.

Algemeen

Voor wie wilt u een vraag stellen? *
Bent u erkend als referent?
Is de organisatie waarvoor u werkt of gemachtigd bent erkend als referent voor arbeidgerelateerde doelen, wetenschappelijk onderzoeker, studie of uitwisseling? En wilt u over deze onderwerpen of over het aanvragen van erkenning als referent een vraag stellen?

Organisatie details

Persoonlijke gegevens

Aanspreektitel

Contactgegevens

Vul hier uw volledig telefoonnummer in inclusief landnummer indien u buiten Nederland bereikbaar bent.

Onderwerp en vraag