Mijn IND

Mijn IND is een online dienst van de IND. In Mijn IND ziet u uw persoonlijke gegevens en de status van uw aanvraag.

Log in

Om Mijn IND te gebruiken, moet u inloggen met DigiD met sms-code. U kunt uitleg over DigiD krijgen in verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans, Arabisch en Tigrinya).

Inloggen in Mijn IND

Volg uw aanvraag op Mijn IND

Download Audiodescriptie
Download in MP3 formaat
Download Video
Download Transcriptie

Informatie in Mijn IND

Mijn IND bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gegevens: Hier ziet u uw persoonsgegevens zoals bekend bij de IND. U kunt uw e-mailadres en telefoonnummer zelf aanpassen. Klik op Wijzig en u kunt uw gegevens aanpassen. Voor het aanpassen van uw naam, adres en geboortedatum moet u naar uw gemeente.
  • Aanvragen: Hier ziet u wanneer u een antwoord krijgt op uw aanvraag. En u ziet hoe ver de IND is met de behandeling van uw aanvraag. Dit heet de status van uw aanvraag. U ziet de aanvraag tot 28 dagen nadat de aanvraag is afgehandeld. Elke aanvraag heeft een wettelijke of redelijke beslistermijn. De IND kan deze hele termijn gebruiken voor de behandeling van uw aanvraag. Is de beslistermijn van uw aanvraag nog niet verlopen? Dan is uw aanvraag nog in behandeling. Wij kunnen u dan geen verdere informatie geven.
  • Verblijfsvergunning: Hier ziet u welke verblijfsvergunning u hebt. En de informatie die op uw verblijfsdocument staat.
  • Vervolgmogelijkheden: Hier ziet u een overzicht van andere aanvragen die u kunt doen in uw situatie. U ziet een vervolgaanvraag alleen als u die aanvraag ook echt kunt indienen. Bijvoorbeeld: u ziet de kaart voor verlenging pas 3 maanden voordat uw verblijfsvergunning afloopt.

Familieleden

Bent u referent voor een familielid? Dan ziet u de informatie ook voor uw familielid. Wilt u de informatie zien voor uw kind? En is uw kind jonger dan 12 jaar? Log dan in met uw eigen DigiD. Met de DigiD van uw kind ziet u geen gegevens.