Voorlichtings- en themabijeenkomsten over Kennis & Talent

Laatste update: 23 mei 2022

Team Zakelijk organiseert voorlichtings- en themabijeenkomsten voor (aspirant) erkend referenten en hun gemachtigden.

Voorlichtingsbijeenkomsten

De voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op erkende referenten en hun gemachtigden die geen of weinig ervaring hebben met verblijfsaanvragen op basis van Kennis & Talent. Tijdens deze bijeenkomsten geven IND-medewerkers algemene informatie over de procedures voor kennismigranten en Intra Corporate Transferees, digitale aanvragen via Portaal Zakelijk en de rechten en plichten van erkende referenten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Speciale voorlichtingsbijeenkomsten

Team Zakelijk organiseert ook speciale voorlichtingsbijeenkomsten voor bedrijven die nog geen erkende referent zijn, maar zich hierop aan het oriƫnteren zijn. Deze bijeenkomst informeert hen over de voorwaarden voor erkende referentschap en de daarbij behorende rechten en plichten.

Voorlichtingsbijeenkomst in het Engels

Op verzoek kan een voorlichtingsbijeenkomst in het Engels worden georganiseerd, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Heeft u interesse hierin? Stuur ons een e-mail.

Themabijeenkomsten

Team Zakelijk organiseert themabijeenkomsten voor erkende referenten en hun gemachtigden die graag meer willen weten over de wet- en regelgeving en werkinstructies van de IND. Tijdens deze bijeenkomsten geven IND-medewerkers voorlichting en beantwoorden uw vragen over het gekozen onderwerp. Dit kunnen onderwerpen zijn die de IND belangrijk vindt om te bespreken, omdat er veel vragen over worden gesteld. Maar ook onderwerpen op verzoek van erkende referenten.

Hebt u een verzoek aan de IND om een bepaald thema te bespreken? Laat ons dit weten via e-mail. Bij voldoende aanmeldingen wordt uw onderwerp mogelijk in een volgende themabijeenkomst besproken.

Data bijeenkomsten

Alle bijeenkomsten zijn online.

Dinsdag 14 juni 2022 13:30-15:30 uur Themabijeenkomsten: Rechten & Plichten erkende referent arbeid

Inschrijven

Bij belangstelling voor een bijeenkomst stuurt u ons uiterlijk 2 weken van tevoren een e-mail.

In deze mail vermeldt u:

  • Uw organisatienaam
  • Uw KvK-nummer
  • De namen en e-mailadressen van de deelnemers

Iedere deelnemer ontvangt een eigen uitnodiging.