Word lid van ons klantpanel en help ons verbeteren

Last update: 10 november 2020

Word lid van ons IND-Klantpanel en help ons verbeteren! Samen met u maken we onze dienstverlening steeds beter en toegankelijker.

Wat doe ik als lid van het panel?

Als lid van het panel laat u uw stem horen. Met uw mening en feedback helpt u ons en andere klanten. Periodiek ontvangt u kleine enquêtes of opdrachten die niet langer duren dan 30 minuten. De uitkomsten gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren. Achteraf laten wij u weten wat de resultaten zijn en de acties die we naar aanleiding van deze resultaten hebben ondernomen.

Hoe werkt het IND-Klantpanel?

  • Als panellid ontvangt u een paar keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om online deel te nemen.
  • Al uw antwoorden worden anoniem verwerkt.
  • U bent geheel vrij om deel te nemen aan onze enquêtes of opdrachten. Er is geen enkele verplichting! Uw gegevens worden zorgvuldig verwerkt volgens de geldende privacy regels. Heeft u vragen aan ons?

Heeft u vragen over de manier waarop wij deze klantonderzoeken uitvoeren? Mail naar panel@IND.nl. Vragen over dossiers of persoonlijke procedures worden niet behandeld en uit privacy overwegingen direct verwijderd. Deelname aan het klantpanel staat geheel los van de (juridische) procedures van de IND en heeft op geen enkele manier impact op het verloop van uw aanvraag.

Aanmelden

Word lid van ons IND-Klantpanel en lever direct een bijdrage aan een betere website. Aanmelden kan via het IND-Klantpanel formulier.