IND zoekt nieuwe medewerkers

In 2019 organiseerde de IND ‘de selectieboulevard’: een baan op zak in 1 dag. Gezien de huidige opgave van het werk zoekt de IND ook nu veel mensen. Daarom organiseert de IND ook dit jaar selectieboulevards. De eerste staan gepland voor mei en juni.

​Binnenkort publiceren we de vacatures op werkenvoornederland.nl. Wil je op de hoogte blijven, maak dan een jobalert aan voor jouw interessegebied. In verband met de meest recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus (Covid-19) is de planning onzeker en bekijken we of we de selectie meer digitaal kunnen afhandelen. We houden je van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte via onze website.

Solliciteren tijdens het coronavirus
Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. We doen ons best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan. We begrijpen heel goed dat je graag bij de IND wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Daarom zoeken we zo goed mogelijk naar alternatieven. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken
Heb je een sollicitatiegesprek bij ons? De IND´er die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Of is er vanuit de IND een eis om het gesprek persoonlijk te voeren? Dan stellen we het gesprek uit.

Gesprek tweede ronde
Ben je al toe aan het gesprek voor de tweede ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Skype en/of FaceTime. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Of is er vanuit de IND een eis om het gesprek persoonlijk te voeren? Dan stellen we het gesprek uit.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen. Dat gesprek doen we telefonisch, via Skype en/of FaceTime. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, stellen we dat uit. We nemen contact met je op om dit te bespreken.

Nieuws

Rhodia Maas benoemd als directeur-generaal IND

- Rhodia Maas wordt met ingang van 1 februari aangesteld als directeur-generaal IND. Vrijdag 26 nov...

IND spreekt over asielinstroom bij technische briefing Tweede Kamer

- ​De Immigratie- en Naturalisatiedienst moet de komende periode op meer asielaanvragen beslissen d...

De Nieuwsbrief Zakelijk van 17 november 2021 staat nu online

- ​De nieuwste Nieuwsbrief Zakelijk staat klaar voor erkend referenten van arbeidgerelateerde doele...

Meer nieuws