Wervingscampagne Procesvertegenwoordiger bij de IND

De migratievraagstukken van vandaag vragen om weloverwogen beslissingen. Voor welke vreemdelingen is er in Nederland toekomst? Wie moeten er terug naar het land van herkomst? Belangrijke vragen die een uiterst zorgvuldige behandeling verdienen. Neem jij die uitdaging als procesvertegenwoordiger bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) aan? We zoeken bij de IND meerdere procesvertegenwoordigers.  Om dit in goede banen te leiden hebben we een planning gemaakt voor de verschillende wervingsronde voor de komende maanden. De eerste deadline is 6 augustus 2021!  

2021Deadline solliciterenSelectiegesprekAssessment

Arbeidsvoorwaardengesprek

 

Augustus6 augustus18 augustus23 augustusWeek 34 of 35
September3 september15 september20 septemberWeek 38 of 39
Oktober1 oktober13 oktober18 oktoberWeek 42 of 43
November5 november17 november22 novemberWeek 47 of 48
December
​3 december
15 december​20 december​Week 1 of 2​

Als procesvertegenwoordiger bij de IND start je met een opleidingstraject waarin je begeleid wordt, maar ook zelf de regie pakt. In deze periode verdiep je je in het vreemdelingenrecht om deze kennis snel eigen te maken. Na dit opleidingstraject zal je zelfstandig je werk voortzetten. Afhankelijk van zowel je wens als je talenten kan hierna nog verder de diepte of juist de breedte worden ingegaan.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Bel met onze recruiter: Anjena Chandoesing, 06 50094189
  • Stuur een mail naar ons team Werving & Selectie: werving.selectie@ind.nl 

In de rechtbank verdedig je de besluiten van de staatsecretaris

Joost Bekink is procesvertegenwoordiger en vertegenwoordigt de IND bij de rechtbank wanneer bijvoorbeeld een vreemdeling het niet eens is met een beslissing en beroep indient. "Het is soms lastig in het werk dat je geconfronteerd wordt met emotionele of schijnende situaties. Het spanningsveld tussen enerzijds het belang van de vreemdeling en anderzijds het algemeen belang van de samenleving spreekt me erg aan."