error

Tussen vrijdag 9 juni 20.00 uur en zondag 11 juni 14.00 uur zijn Mijn IND, Portaal Zakelijk, Advocatenportaal en de online-aanvraagformulieren niet (altijd) beschikbaar. Dit komt omdat we aan onze website werken.

close

Social media

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) is actief op Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube. Blijf op de hoogte van ons werk, het laatste nieuws rondom wet- en regelgeving en nog veel meer.

Twitter

Volg ons op Twitter via @IND_NL. Via @IND_NL krijgt u het laatste nieuws en informatie van de IND. U kunt via Twitter algemene vragen stellen over wetten, regelingen of procedures. Het webcareteam is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur online.

LinkedIn

Op LinkedIn posten we berichten over hoe het is om bij de IND te werken. U vindt er de laatste vacatures en een kijkje achter de schermen.

Facebook

Like de IND op Facebook en blijf op de hoogte van ons werk. Ontvang tips en weetjes en lees meer achtergrondinformatie.

Instagram

Volg ons op Instagram via @ind.nl en leer de IND kennen door de ogen van onze medewerkers. Wij delen hier verhalen en gebeurtenissen die weergeven wie de mensen achter de IND zijn. En hoe het kan zijn om bij ons te werken.

YouTube

Op YouTube geven we in video's uitleg over procedures en het indienen van aanvragen. Ook laten we zien 'wie de IND is'.

Openbare informatie

Social media kanalen zijn openbaar. Daarom zijn ze niet geschikt voor het uitwisselen van persoonlijke informatie. Vermeld geen persoonlijke of financiële gegevens in uw berichten, zoals uw persoonsgegevens of zaaknummer.