• Home
  • Voorlichtings- en themabijeenkomsten over Kennis & Talent

Voorlichtings- en themabijeenkomsten over Kennis & Talent

Team Zakelijk organiseert voorlichtings- en themabijeenkomsten voor (aspirant) erkend referenten en hun gemachtigden.

Voorlichtingsbijeenkomsten

De voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op erkend referenten en hun gemachtigden die geen of weinig ervaring hebben met verblijfsaanvragen op basis van Kennis & Talent. Tijdens deze bijeenkomsten geven IND-medewerkers algemene informatie over de procedures voor kennismigranten en Intra Corporate Transferees, digitale aanvragen via Portaal Zakelijk en de rechten en plichten van erkend referenten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.  

Team Zakelijk organiseert ook speciale voorlichtingsbijeenkomsten voor bedrijven die nog geen erkend referent zijn, maar zich hierop aan het oriĆ«nteren zijn. Deze bijeenkomst informeert hen over de voorwaarden voor erkend referentschap en de daarbij behorende rechten en plichten.

Op verzoek kan een voorlichtingsbijeenkomst in het Engels worden georganiseerd, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Heeft u interesse hierin? Stuur ons een e-mail.

Themabijeenkomsten

Team Zakelijk organiseert themabijeenkomsten voor erkend referenten en hun gemachtigden die graag meer willen weten over de wet- en regelgeving en werkinstructies van de IND. Tijdens deze bijeenkomsten geven IND-medewerkers voorlichting en beantwoorden uw vragen over het gekozen onderwerp.

Dit kunnen onderwerpen zijn die de IND belangrijk vindt om te bespreken, omdat er veel vragen over worden gesteld. Maar ook onderwerpen op verzoek van erkend referenten. Hebt u een verzoek aan de IND om een bepaald thema te bespreken? Laat ons dit weten via e-mail. Bij voldoende aanmeldingen wordt uw onderwerp mogelijk in een volgende themabijeenkomst besproken.

Data bijeenkomsten

Helaas zijn er op dit moment geen geplande bijeenkomsten. Dit komt door de maatregelen die zijn genomen tegen verspreiding van het coronavirus.  Team Zakelijk bekijkt in welke vorm de voorlichtings- en themabijeenkomsten in de nabije toekomst gegeven kunnen worden. Nieuwe data worden hier gemeld, zodra het weer mogelijk is om bijeenkomsten te organiseren. Aanmelden kan pas nadat er nieuwe data zijn gepubliceerd. Reeds verzonden e-mails ter aanmelding worden als niet verzonden beschouwd.

Inschrijven

Bij belangstelling voor een bijeenkomst stuurt u ons uiterlijk 2 weken van tevoren een e-mail.
   
In deze mail vermeldt u:

  • uw organisatienaam
  • uw KvK-nummer
  • namen van de deelnemers (maximaal 2). 

U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een uitnodiging.