Mijn IND

Mijn IND is een online dienst van de IND. In Mijn IND ziet u uw persoonlijke gegevens en de status van uw aanvraag.

Inloggen

Om Mijn IND te gebruiken, moet u inloggen met DigiD met sms-code. U kunt uitleg over DigiD krijgen in verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans, Arabisch en Tigrinya).

Inloggen Mijn INDLogo DigiD

Informatie in Mijn IND

Mijn IND bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gegevens: Hier ziet u uw persoonsgegevens zoals bekend bij de IND. U kunt uw e-mailadres en telefoonnummer zelf aanpassen. Klik op Wijzig en u kunt uw gegevens aanpassen. Voor het aanpassen van uw naam, adres en geboortedatum moet u naar uw gemeente.
  • Aanvragen: Hier ziet u wanneer u een antwoord krijgt op uw aanvraag. En u ziet hoe ver de IND is met de behandeling van uw aanvraag. Dit heet de status van uw aanvraag. U ziet de aanvraag tot 3 maanden nadat de aanvraag is afgehandeld.
  • Verblijfsvergunning: Hier ziet u welke verblijfsvergunning u hebt. En de informatie die op uw verblijfsdocument staat.
  • Vervolgmogelijkheden: Hier ziet u een overzicht van andere aanvragen die u kunt doen in uw situatie. U ziet een vervolgaanvraag alleen als u die aanvraag ook echt kunt indienen. Bijvoorbeeld: u ziet de kaart voor verlenging pas 3 maanden voordat uw verblijfsvergunning afloopt.

Familieleden

Bent u referent voor een familielid? Dan ziet u de informatie ook voor uw familielid. Wilt u de informatie zien voor uw kind? En is uw kind jonger dan 12 jaar? Log dan in met uw eigen DigiD. Met de DigiD van uw kind ziet u geen gegevens.