Groeien in jouw wereldbaan

De IND is een grote werkgever die volop keuzes en kansen biedt om je jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt te groeien in jouw wereldbaan. 

Persoonlijke ontwikkeling – groeien in jouw wereldbaan

Hoe beter jij je professioneel en persoonlijk ontwikkelt, hoe meer je kunt betekenen. Daarom investeren we graag in jou als persoon. Vanuit die gedachte is de IND Academie ontstaan. Dit expertisecentrum voor leren en ontwikkelen heeft een ruim aanbod van op maat gemaakte opleidingen en trainingen, die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Bouw aan je eigen toekomst

Bij de IND Academie kun je zowel specialiseren in je werk als doorgroeien op persoonlijk vlak. Bijvoorbeeld op het gebied van timemanagement, talentontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Ontdek waar jouw talenten liggen en welke kant je op wilt gaan. Wat wil je leren? Waar liggen je dromen? Jaag ze na met persoonlijk advies en ontwikkel je zoals jij voor ogen hebt. Zo bouw je niet alleen mee aan een professionele IND, maar ook aan je eigen toekomst. 

Persoonlijke ontwikkeling bij de Rijksoverheid

De IND Academie is er speciaal voor IND’ers. Maar persoonlijke ontwikkeling is bij de Rijksoverheid over het algemeen een prioriteit. Wil je ervaren hoe het is bij een ander ministerie? Dat kan. Er zijn tal van mogelijkheden om door te stromen. In de zogenaamde mobiliteitsbank zie je alle intern opengestelde vacatures. Zo krijg jij als eerste de kans om te reageren.