25 resultaten

Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier voor grensarbeiders WA (Brexit)

Online aanvraagformulier

Visum bezwaar

Online aanvraagformulier

Online aanvragen in Portaal Zakelijk

Werkgevers, facilitators voor start-ups, onderzoeksinstellingen, au-pairbureaus en uitwisselingsorganisaties kunnen in Portaal Zakelijk online aanvragen doen. In Portaal Zakelijk ziet u na inlog alleen die aanvragen die u kunt doen. Welke aanvragen dit zijn, hangt af van uw status als referent. En voor welke vergunningen u erkend referent bent. 
Online aanvraagformulier

Aanmeldformulier Basisexamen inburgering in het buitenland

Aanmeldformulier Basisexamen inburgering buitenland. Dit is een formulier van het Ministerie van Sociale Zaken. De link verwijst u naar het online aanmeldformulier op de website Naarnederland.nl.
Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier kind jonger dan 18 jaar

Aanvraag voor een kind jonger dan 18 jaar om bij ouders te wonen
Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier kind in Nederland geboren

Aanvraag voor een in Nederland geboren kind.  Heeft u (de vader of moeder) een verblijfsvergunning als slachtoffer of getuige-aangever van mensenhandel? Dan kunt u de aanvraag niet online doen. Gebruik het schriftelijke formulier.
Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier Zoekjaar hoogopgeleiden

Aanvraag voor werk zoeken na een studie, promotie of wetenschappelijk onderzoek in Nederland. U kunt dit online aanvraagformulier alleen gebruiken als u nu in Nederland woont met een geldige verblijfsvergunning.
Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier Working Holiday

Aanvraag voor een Working Holiday Programme of Working Holiday Scheme. U kunt dit online aanvraagformulier alleen gebruiken als u de Australische, Canadese of Nieuw-Zeelandse nationaliteit heeft. Voor deze aanvraag hebt u geen DigiD nodig. Hebt u de nationaliteit van Argentinië, Hongkong of Zuid-Korea? Ga dan naar de Nederlandse ambassade in uw land.
Online aanvraagformulier

Online aanvraag Voortgezet verblijf na verblijf als familie- of gezinslid

Aanvraag voor een verblijfsvergunning humanitair niet-tijdelijk na verblijf als familie- of gezinslid. Hebt u een verblijfsvergunning als gezinslid van een houder van een Europese blauwe kaart? Dan kunt u de online aanvraag niet gebruiken. Ga naar het schriftelijke formulier aanvraag humanitair niet-tijdelijk.
Online aanvraagformulier

Online aanvraagformulier voor verlenging van uw verblijfsvergunning

Aanvraag voor de verlenging van uw verblijfsvergunning regulier bepaalde tijd (type I). U kunt de verlenging nog niet altijd online aanvragen. Als u niet online kunt verlengen, dan krijgt u in het online aanvraagformulier een melding hierover. Gebruik dan het schriftelijke aanvraagformulier verlenging voor uw verblijfsdoel.