We werken op dit moment aan onze website. Daarom zijn Mijn IND, Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en de online-aanvraagformulieren niet altijd beschikbaar tussen vrijdag 22 oktober 18.00 uur en maandag 25 oktober 09.30 uur.

  • Home
  • Nieuws
  • Refugee Buddy App nu ook toegankelijk voor iPhone-gebruikers

Refugee Buddy App nu ook toegankelijk voor iPhone-gebruikers

De Refugee Buddy App is een app van het Rode Kruis. Aanvankelijk was deze asiel-app via Google Play enkel toegankelijk voor gebruikers van een Android-telefoon.


​Sinds vorige week is de app ook als mobiele website te gebruiken voor iPhone-gebruikers. Dat kan via www.refugeebuddy.nl.

De Refugee Buddy App is een app van het Rode Kruis. Aanvankelijk was deze
asiel-app via Google Play enkel toegankelijk voor gebruikers van een Android-telefoon. Sinds vorige week is de app ook als mobiele website te gebruiken voor iPhone-gebruikers. Dat kan via www.refugeebuddy.nl.

De Refugee Buddy App is ongeveer een jaar geleden ontwikkeld door het Rode Kruis. Daarbij is samengewerkt met Vluchtelingenwerk, GGD, IND, COA en het ministerie van Veiligheid en Justitie. De Refugee Buddy App brengt nieuws en bevat actuele informatie over het aanvragen van asiel, taallessen en onderwijs. Daarnaast bevat de app informatie over mensen en organisaties in Nederland die een asielzoeker wegwijs kunnen maken. Maar ook staan er tips in over eerste hulp, gezondheid en over wonen en veiligheid. De app en de mobiele website zijn beschikbaar in het Engels, Arabisch en Tigrinya.

Nieuws

Asielinstroom in september 2021

- De asielinstroom is voor de negende maand op rij gestegen. In september bedroeg de totale asielin...

560 Afghaanse evacués hebben asielbesluit ontvangen

- 560 Afghaanse evacués hebben de afgelopen weken een asielbesluit gehad van de Immigratie- en Natu...

Einde project Brexit

- ​Het project Brexit kwam voor de IND ten einde op vrijdag 1 oktober. Britse burgers en hun famili...

Meer nieuws