We werken op dit moment aan onze website. Daarom zijn Mijn IND, Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en de online-aanvraagformulieren niet altijd beschikbaar tussen vrijdag 22 oktober 18.00 uur en maandag 25 oktober 09.30 uur.

INDigitaal

Snel en makkelijk contact met de IND: heeft u al kennis gemaakt met onze online diensten?

Vanaf 1 september kunnen erkend referenten hun aanvragen eenvoudig online indienen. Meer informatie leest u in de INDigitaal. De online diensten van de IND zijn inmiddels uitgebreid met een handige functie die u de mogelijkheid geeft om de status van uw aanvraag op elk moment te bekijken. Vanaf nu hoeft u dus niet meer te bellen om te horen wat de status is van de aanvraag die u hebt ingediend. U kunt dit snel en eenvoudig bekijken in het portaal, waar u alle door u ingediende zaken overzichtelijk aantreft.

Om te kunnen inloggen heeft u eHerkenning nodig. Heeft u uw eHerkenning al aangevraagd? Als u dit nog niet heeft gedaan, doet u dit dan snel, zodat ook u gebruik kunt maken van het speciale portaal voor erkend referenten. Het portaal biedt meerdere online diensten die uw contact met de IND makkelijker en sneller maken. Zo kunt u bijvoorbeeld eerste aanvragen indienen voor kennismigranten, wetenschappelijk onderzoekers, au pairs of uitwisselingsjongeren, maar ook eerste aanvragen indienen voor de gezinsleden die meereizen met de kennismigrant of met de wetenschappelijk onderzoeker.

Nieuws

Asielinstroom in september 2021

- De asielinstroom is voor de negende maand op rij gestegen. In september bedroeg de totale asielin...

560 Afghaanse evacués hebben asielbesluit ontvangen

- 560 Afghaanse evacués hebben de afgelopen weken een asielbesluit gehad van de Immigratie- en Natu...

Einde project Brexit

- ​Het project Brexit kwam voor de IND ten einde op vrijdag 1 oktober. Britse burgers en hun famili...

Meer nieuws