We werken op dit moment aan onze website. Daarom zijn Mijn IND, Portaal Zakelijk, Portaal Gemeente en de online-aanvraagformulieren niet altijd beschikbaar tussen vrijdag 22 oktober 18.00 uur en maandag 25 oktober 09.30 uur.

IND zoekt nieuwe medewerkers

In 2019 organiseerde de IND ‘de selectieboulevard’: een baan op zak in 1 dag. Gezien de huidige opgave van het werk zoekt de IND ook nu veel mensen. Daarom organiseert de IND ook dit jaar selectieboulevards. De eerste staan gepland voor mei en juni.

​Binnenkort publiceren we de vacatures op werkenvoornederland.nl. Wil je op de hoogte blijven, maak dan een jobalert aan voor jouw interessegebied. In verband met de meest recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus (Covid-19) is de planning onzeker en bekijken we of we de selectie meer digitaal kunnen afhandelen. We houden je van de meest recente ontwikkelingen op de hoogte via onze website.

Solliciteren tijdens het coronavirus
Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. We doen ons best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan. We begrijpen heel goed dat je graag bij de IND wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. Daarom zoeken we zo goed mogelijk naar alternatieven. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken
Heb je een sollicitatiegesprek bij ons? De IND´er die jouw sollicitatie behandelt, neemt contact met je op om met je af te stemmen hoe jij het gesprek wil voeren. Dat kan bijvoorbeeld via Skype of FaceTime. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Of is er vanuit de IND een eis om het gesprek persoonlijk te voeren? Dan stellen we het gesprek uit.

Gesprek tweede ronde
Ben je al toe aan het gesprek voor de tweede ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Skype en/of FaceTime. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek? Of is er vanuit de IND een eis om het gesprek persoonlijk te voeren? Dan stellen we het gesprek uit.

Arbeidsvoorwaardengesprek
Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen. Dat gesprek doen we telefonisch, via Skype en/of FaceTime. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, stellen we dat uit. We nemen contact met je op om dit te bespreken.

Nieuws

Asielinstroom in september 2021

- De asielinstroom is voor de negende maand op rij gestegen. In september bedroeg de totale asielin...

560 Afghaanse evacués hebben asielbesluit ontvangen

- 560 Afghaanse evacués hebben de afgelopen weken een asielbesluit gehad van de Immigratie- en Natu...

Einde project Brexit

- ​Het project Brexit kwam voor de IND ten einde op vrijdag 1 oktober. Britse burgers en hun famili...

Meer nieuws